Op pad voor een mooi landschap in 2023

door Petra O
196 Lezers

Fotograaf Ton de Vos

Ton was nog beperkt mobiel ten gevolge van een knie operatie, maar hij zou het wel al fijn vinden om weer een bijdrage te kunnen leveren aan de foto’s van de themagroep landschapsfotografie. Dat is fantastisch opgelost door twee leden van deze themagroep: Marjan en Marilyn boden aan om naar mooie landschappen op zoek te gaan, die goed met de auto bereikbaar zouden zijn, waarvoor je niet eerst een uur over ruige zandpaden moet ploeteren om een mooi uitzicht te hebben. Erg hartelijk en meedenkend. En zo gingen we op 25 maart richting Schoonhoven (niet zo ver van Gouda) naar de Lek en de Vlist. Marjan is daar opgegroeid, dus wist ze zowel de mooie toeristische plekjes als de gelegenheden waar je een lekkere lunch kunt verorberen. Na een regenachtige ochtend werd het ’s middags ook nog droog, dus werd het toch nog een geslaagde (en gezellige) dag.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen