Portretgroep gaat Urbex

door Petra O
280 Lezers

Zondag 30 juli stond de tweede praktijkdag van de portretgroep gepland.

Waar de eerste gezamenlijke dag in een studioruimte werd gefotografeerd en gebruik gemaakt kon worden van studioflitsers, daar was het werkveld nu verlegd naar een vochtige en groezelige, vervallen Urbex locatie in Dieren.

Dit keer geen studioflitsers, maar gebruik makend van een strobistische opstelling met slechts één flitser, in combinatie met een parapluutje. Het parapluutje kwam sowieso goed van pas aangezien deze zondagmiddag niet geheel vrij van buien was en het dak van de locatie in een dermate conditie was dat de regen vrolijk naar binnen kwam sijpelen. Evenzogoed kwamen als positieve tegenprestatie hierdoor ook de zonnestralen van bovenaf naar binnen schijnen, zodra de wolken even net genoeg uit elkaar dreven. Binnenfotografie dus, waarbij het resultaat voor een belangrijk deel door de weersomstandigheden bepaald werden.

Volgende excursie wordt er één in de open lucht en dan zal de buienradar een beslissende rol gaan spelen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen