Street2shooters op pad

door Petra O
218 Lezers

Vier leden van onze groep maakten deze keer een uitstapje naar Rotterdam en de andere vier leden hadden hun eigen plannen. Deze keer hebben we weer gefotografeerd vanuit een aantal thema’s: reflectie, beweging en een vrije keuze. Van elk thema is hieronder een foto te zien.

Het was nog een hele reis naar Rotterdam en na een kop koffie in de huiskamer van het station gingen we op diverse plekken aan de slag. Ondanks een sombere voorspelling viel het weer erg mee en hadden we een mooie dag.

De resultaten hebben we eind oktober met elkaar doorgenomen en ook nu kwamen weer diverse aspecten van straatfotografie aan bod. De thema’s waren weer een hele andere tak van sport en zo bleek wel, oefening baart kunst! We kijken op een leuk en leerzaam jaar.

Fotograaf Liesbeth Maass
Fotograaf Karin van Niekerk

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen