Thema groep Het Perfecte Plaatje.

door Petra O
407 Lezers

Fotograaf Giel van den Hoven.

Medio oktober waren donkere druilige dagen. Dan denk je niet zo snel aan, we gaan gezellig fotograferen.
Toch zijn we in 2 groepen, de één op vrijdag en de ander zaterdag op stap gegaan. De opdracht was in 1,5 uur tijd fotograferen: Deuren, Gevelelementen en Hekken op een creatieve wijze te fotograferen. Eenmaal bezig was de afwezigheid van zonlicht geen enkel probleem, wellicht zelfs een voordeel. Geen zonlicht en schaduw op het onderwerp.

Als je op details moet gaan letten dan ben je verbaasd wat een diversiteit er te zien is in Doesburg. Geen huis, deur en gevelelement is hetzelfde. Het was snoepen uit de snoeptrommel. Menigeen vertelde; gek hier kom dagelijks langs, maar ik heb het nooit bewust gezien.
Na afloop bij de Waag iets warms gedronken en zaterdag bij Theo en Nellie een lekker kopje koffie. Kortom het waren geslaagde dagen met mooie resultaten.

Fotograaf Lies Bastiaanse
Fotograaf Pim Edelman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen