Themagroep Bewegen, sport en actie op bezoek bij schermen (Lancelot – Arnhem)

door Petra O
289 Lezers

Op een woensdagavond zijn we met een aantal leden van deze themagroep op bezoek geweest bij scherm vereniging Lancelot in Arnhem. Tijdens een hartelijk ontvangst hebben we instructies gekregen waar me ons aan dienden te houden en wat de globale spelregels zijn.

Dit was onze eerste bijeenkomst bij een evenement waar het was toegestaan om te flitsen. Dat het fotograferen in een sportzaal geen gemakkelijke opdracht was is ons toen wel duidelijk geworden.

Veelal staan er allerlei attributen in zo’n sportzaal die verstorend werken en afleiden van het moment waar het eigenlijk omdraait, de sporter.

Enkele voorbeelden van verstorende elementen zijn bijvoorbeeld, betonpalen, bankjes waar mensen op zitten, drinkflessen, losse trainingsjassen, andere attributen die in zo’n zaaltje bij andere sporten gebruikt worden, kortom vaak een wir war van spullen waar je als fotograaf niet gelukkig van wordt.

Des te meer zijn deze verstoringen aan de andere kant de ultieme uitdaging om eens goed op je   compositie te letten omdat je daar al heel vaak winst mee kan behalen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen