Themagroep Feedback stelt zich voor

posted in: Blogberichten, Feedback | 0

Door lid te zijn van een fotoclub als FODO, worden we gestimuleerd om alles uit de (foto) kast te halen. Er zijn clubavonden, interessegroepen waar we ons kunnen verdiepen in fotothema’s en aansprekende fotografen inspireren ons met presentaties.

Foto’s maken is natuurlijk het aller-leukste van onze hobby/passie en regelmatig zien we werk van elkaar tijdens clubavonden, in themagroepen en clubwedstrijden. Het is dan vaak naar de beelden kijken zonder dat er echt sprake is van feedback naar de fotograaf. Terwijl toch eigenlijk iedereen dat graag wil. Dat is toch een van de redenen om lid te zijn van een fotoclub. Maar ja, hoe vul je dat in? Op welke momenten en manieren kun je fotowerk met elkaar inhoudelijk bespreken?

De Themagroep Feedback zet zich in om dat te ontdekken door “studie” te maken van deze materie en de opgedane kennis te vertalen naar activiteiten binnen FODO. Voorbeelden zijn: het opstellen van criteria voor het bespreken van foto’s in bijvoorbeeld de Themagroepen en de jaarlijkse Portfolioavond. En er wordt ook ervaring opgedaan door het werk van leden van Themagroepen te bespreken. Belangrijk is te vermelden dat de leden van Feedback geen deskundigen zijn op dit terrein, maar er meer over willen weten en de opgedane kennis willen delen met andere leden en die inzetten in activiteiten van FODO.

Enquete

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin