Tweede praktijkdag Portretgroep 2018

posted in: Blogberichten, Portret | 0

Op zaterdag 19 mei ging de portretgroep er voor de tweede keer op uit. Dit na eerst al eens op bezoek te zijn geweest in de studioruimte van medeclublid Giel van den Hoven voor de nodige tips & trics en zelf aan de slag te zijn geweest op de zolder van Het Arsenaal. In Het Arsenaal maakten we gebruik van elkaar als model en kon er veel worden uitgeprobeerd.

Voor deze dag waren er twee modellen van buitenaf geregeld. Marja had gezorgd voor een Afrikaans model met prachtige gewaden en Corlène had een jongeman meegenomen met geweldig lang, rood haar en had hij ook nog eens zijn gitaar onder de snelbinders geknoopt.

Er werd gefotografeerd op locatie, waarbij het mogelijk was om op de fiets te komen, aangezien dit de voormalige grasdrogerij in Angerlo betrof.

Nadat de locatie verkend was begon iedereen een bescheiden opstelling neer te zetten met één of meerdere flitsers en werden er hierop volgend volop foto’s gemaakt, waarbij we elkaar eventueel assisteerden en mee dachten voor het beste resultaat. Gelukkig werkten de locatie en de modellen goed mee om tot meerdere bevredigende resultaten te komen. Maar om te ontdekken of het daadwerkelijk om ‘toppertjes’ gaat, moeten de resultaten binnenkort eerst nog het kritische oog van de andere themagroep leden schadevrij weten te passeren.

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin