Urban landscape groep voor gesloten deur.

posted in: Blogberichten, Urban Landscape | 0

Vol goede moed vertrok de urban landscape groep op zondag 24 maart j.l. richting Almere voor ons eerste uitje. Daar was iets bijzonders te fotograferen, aldus een lid. Eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen hield een groot hek ons af van onze wilde plannen. De bedoeling was om het gebouw van het UWV te fotograferen maar blijkbaar “werken” ze daar niet op zondag.

Dan maar de stad in. Almere centrum rondom het station moest er aan geloven. Driftig met de statieven in de weer om mooie urban plaatjes te maken maakt de mens hongerig. Bij Loetje is het goed toeven en daar werd de lunch naar binnen gewerkt.

Na een goed gevulde maag een korte wandeling naar de Esplanade. Een groot plein aan het water met winkels en mooie bijzondere gebouwen rondom. Ook hier gingen de urbanners los en spraken we af om rond 15.00 uur weer bij elkaar te komen. Enkele van ons besloten om na deze lange dag huiswaarts te keren maar sommigen kregen er maar geen genoeg van. Ook de coördinatoren zakten via een kleine omweg af om even langs de campus in Wageningen nog wat plaatjes te schieten.

Ondanks de teleurstelling van het UWV gebouw toch een geslaagde dag gehad en hebben we genoten van ons prachtig Nederland.

Op de foto’s is de teleurstelling af te lezen voor het UWV gebouw maar nadat we te horen kregen dat we naar het centrum mochten, fleurde iedereen weer op.

Fotograaf Karin van Niekerk
Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin