Verslag Avondfotografiegroep 2021

posted in: Avondfotografie, Blogberichten | 0


Wij hebben inmiddels twee uitstapjes naar Zutphen achter de rug en het vrouwelijke deel van de groep is naar Rotterdam geweest.

Het eerste uitstapje Zutphen moesten we plotseling afbreken door regen, vandaar dat we nog een keer terug zijn gegaan. Zutphen is een leuk stadje, met oude steegjes, pleinen en de Berkelpoort aan het water, die het leuk maken om er te fotograferen. Inmiddels hebben we deze foto’s ook besproken.

Afgelopen week was het uitstapje naar Rotterdam. We waren er halverwege de middag al om de omgeving vast wat te verkennen. Er zijn daar uiteraard veel plekken en gebouwen om te fotograferen. Wij waren zo druk bezig met de skyline langs de Maas dat het er niet meer van kwam de Euromast op te gaan. Ook was er te weinig tijd om serieuze aandacht te besteden aan de Erasmusbrug en de Kop van Zuid. Dit ondanks het feit dat we in het donker een snel tochtje met de watertaxi deden. De taxichauffeur deed er alles aan om “de drie oude taarten/ dames” schrik aan te jagen door oerend hard over de Maas te scheuren. Hierdoor lieten wij ons uiteraard niet uit het veld slaan. Fotograferen met de camera was tijdens deze enerverende tocht niet mogelijk. Met de telefoon was nog wel wat vast te leggen. Uiteindelijk moesten we rennen om de deadline voor de parkeergarage te halen. De auto moest daar voor 24:00 uur uit. Met ren en vlieg werk waren wij er nog op tijd. Helaas werkte de techniek niet waardoor de deur om de P binnen te komen dicht bleef. Daar stonden we dan…..Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en waren we om 02:15 thuis. We gaan binnenkort terug om de dingen die we nu gemist hebben te fotograferen. 

Alle foto’s zijn gemaakt door Marilyn van Bindsbergen

Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin