Zoom meeting Macro themagroep op 09-06-2021

door Petra O
235 Lezers

De versoepelde corona regels  lieten het gelukkig weer toe om gezamenlijk op pad te kunnen gaan; maar dan moet “het weer” ook nog meewerken. Door echter de thema-avond een week te verzetten kon ook de fotoshoot-ochtend verschoven worden, zodat het uiteindelijk toch een mooie sessie is geworden is. Een groot deel van de groep ging gezamenlijk op pad met als thema: “Bloemen en Insecten”. Als locatie was gekozen: de tuinen rondom de Hogeschool Larenstein in Velp.    

Fotograaf Bert Meulenbrugge

Hoewel niet iedereen de onrustig vliegende voorwerpen scherp kon vastleggen, werd dat door hen ruimschoots gecompenseerd door fantastische opnames van bloemen. Door de biologielessen van Kees leerden we ook nog wat er precies gefotografeerd was; Pyamawantsen, Behangerbij, Snuitkevers en nog veel meer.

Fotograaf Mels Kooijman

De avond werd afgesloten met een korte les Photoshop en het uitwissen van software pakketten voor verschillende toepassingen. 
Met de toezegging dat iedereen zich de volgende keer netjes aan de 4 foto’s zal houden ging ieder weer zijn eigen weg en kunnen we elkaar vanaf nu weer life gaan ontmoeten.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen