1e Fotosessie van Het Perfecte Plaatje

door Giséla
127 Lezers

Fotograaf Pim Edelman.
Zaterdag 18 maart was het zover, onze eerste fotosessie voor Het Perfecte Plaatje.
Één dag voor deze zaterdag kregen we van Geja en Pim (zij hadden het georganiseerd) te horen wat we gingen fotograferen. Thema: Hanze tijd – terug in de tijd.

We moesten ons melden in de Martinikerk te Doesburg.
Daar waren ook 9 in Hanze kleding gestoken modellen. Een gezin, een ouder echtpaar en 2 dames van het Hanze atelier. Via loting werden er tweetallen van fotografen gemaakt en welke modellen aan hen gekoppeld werden. We konden 3x 20 minuut de modellen fotograferen. Best lastig als je niet gewend bent orders te geven.

Na afloop gezamenlijk koffie gedronken met eigen gebakken koek. We kijken terug op een zéér geslaagde foto ochtend. En zijn zeer benieuwd naar de resultaten.

Fotograaf Pim Edelman
Fotograaf Pim Edelman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen