Architectuur 2 van 2023 bespreekt de jaardoelen

door Petra O
209 Lezers

Fotograaf Henk Kuipers. Op woensdag 8 maart hadden we de eerste bijeenkomst van themagroep Architectuur 2.

Om half acht werden we gastvrij ontvangen door Lia en Giel van den Hoven. In verband met beamer en scherm van Giel zullen onze gesprekken steeds in Dieren zijn. Na de koffie begonnen we met wat algemene zaken, waaronder de afspraak dat wie de notulen maakt, iets meeneemt voor bij de koffie en thee! Gedurende het jaar fotograferen we individueel en in juli hebben we met z’n allen een foto-excursie.

Naar aanleiding van ingestuurde foto’s hadden we een inspirerend gesprek over mogelijke thema’s en technieken waar we in 2023 mee bezig willen zijn. Aan bod kwamen thema’s als moderne gebouwen (al dan niet gecombineerd met bestaande bouw), spiegelingen, lijnen en vlakken. Met technieken als ICM, HDR, lange sluitertijden en meervoudige belichting proberen we verder te komen dan een simpele registratie en creëren we een eigen beeld.

Fotograaf Karin van Niekerk
Fotograaf Henk Kuipers

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen