27e Fotograficabeurs 18 augustus 2024 in Doesburg

door Webmaster
22 Lezers

De vastgepinde datum voor de 27ste Internationale Openlucht Fotograficamarkt is: zondag 18 augustus 2024 van 09.00 tot 16.00 uur.

Voor de 27e keer zal het centrum van Hanzestad Doesburg door de fotografica verzamelaar worden ingenomen. Deze inmiddels internationale Openlucht Fotografica Markt met ruim 125 marktkramen is uitgegroeid tot de grootste openluchtbeurs op het gebied van fotografie in Europa en heeft een verworven plek in de agenda van de internationale fotografica verzamelaar en geïnteresseerde. Wij heten u van harte welkom op zondag 18 augustus van 09.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op: www.fotograficadoesburg.nl. De organisatie ligt in handen van Roel Fokken.

Zie ook: Fotografica Doesburg – Wie zijn wij.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen