Aftrap van NATUUR, JE EIGEN PROJECT

door Petra O
273 Lezers

Zo de kop is er af. We hebben met z’n 8en de eerste bijeenkomst gehad, waarbij is afgesproken dat ieder zijn eigen natuuropnames maakt en het hele jaar hetzelfde onderwerp als project neemt, waardoor de voortgang en het inzicht over dit natuuronderwerp kan worden beoordeeld via discussie en feedback. Een nieuwe manier van themagroep hebben, maar wel zeer spannend en zeer uitdagend.

Wat betreft de projecten: De één had daarvoor gegraven in allerlei foto’s, eerder gemaakt. De ander had inspiratie gezocht op internet of in boeken. Allen met als doel te komen tot een redelijk ingekaderd onderwerp om het project mee te starten. Niet omdat we daarmee het einddoel al volledig vast hebben gelegd, want gedurende onze zoektocht kan een idee een andere wending krijgen.
Projecten die langskwamen waren: verstilde landschappen, van overzicht naar inzicht, landschappen, bloemcomposities, de wij-cultuur van mieren, vogels. Kortom de invalshoeken zijn zeer divers. Benieuwd wat we dit jaar op ons pad tegenkomen. Hieronder een paar voorbeelden.

Fotograaf Marilyn van Binsbergen met haar zoektocht naar afbekening van haar opdracht.
Fotograaf Jan Kleinbussink die aarzelt tussen: een natuurgebied in beeld te brengen of zich vooral richten op bomen.
Willem te Hennepe met zijn project: bomen en mythes, mysteries.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen