Samenvatting 1e bijeenkomst Straat 2.0

door Petra O
240 Lezers

Op de eerste bijeenkomst op 26 februari stond het bedenken van een thema centraal. Het doel is dat alle deelnemers zichzelf een opdracht meegeven om het fotojaar mee aan de slag te gaan. Gedurende het jaar wordt door feedback van de groep, zelfstudie en regelmatige uitjes verdieping aan het thema gegeven. Het eindresultaat is een serie, passend in het gekozen thema.

De leden zijn voorafgaand aan deze avond al hard aan het werk geweest met het bedenken en voorbereiden van hun thema en hebben op de eerste avond twee foto’s ter illustratie meegebracht.

De gekozen thema’s zijn divers, enkele voorbeelden zijn: straatportretten, cinematografische straatfotografie en de kwetsbaarheid van ouderen op straat.

Dat worden ongetwijfeld mooie en gevarieerde series!

Aad, Ton, Corlène, Jacob, Henk, Liesbeth, Karin en Danielle

Fotograaf Aad van den Bosch

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen