Alle gezamenlijke activiteiten FODO tot nader order opgeschort

door Petra O
161 Lezers

Het kan jullie niet ontgaan zijn dat de wereld om ons heen op dit moment er anders uitziet dan enkele weken geleden.Het corona virus moeten we met z’n allen serieus nemen en om het welzijn van onze leden niet onnodig in gevaar te brengen heeft het bestuur van FODO besloten om alle gezamenlijke activiteiten die betrekking hebben op onze fotoclub tot nader order op te schorten.Onder gezamenlijke activiteiten vallen:
– themagroep bijeenkomsten (zowel in De Waag als de huiskamergroepen)
– reeds geplande themagroep uitjes (zowel binnen- als buitenshuis)
– clubavonden (vooralsnog houdt dit dus in dat het doorgaan van de clubavond in april niet zeker is)
– exposities op de culturele zondag

Het is natuurlijk binnen de themagroep mogelijk om de foto’s op afstand te beoordelen.Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het verzamelen van alle foto’s door de coördinator die deze vervolgens als één pakket via we-transfer verstuurd aan de themagroep leden.De leden kunnen dan via e-mail feedback geven aan elkaar.

Wij zullen net als jullie het nieuws in de gaten houden en bij jullie terugkomen op het moment dat daar aanleiding toe is.

Helaas zien wij ons, gezien de omstandigheden, genoodzaakt om deze beslissing te nemen en vertrouwen op jullie begrip in dezen.

Met vriendelijke groet,Namens het bestuur
Ralph van Eersel
secretaris FODO

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen