Architectuur 2 van 2023 bespreekt de eerste gemaakte foto’s.

door Petra O
167 Lezers

Fotograaf Lia van den Hoven

Op 26 april 2023 zijn de foto’s besproken die na de eerste bijeenkomst van onze groep gemaakt zijn tijdens individuele uitstapjes. Zelfs degene die op een lange vakantie is, had foto’s met begeleidende tekst ingestuurd. 

Per persoon hebben we gekeken naar wat de vorige keer is gekozen als uitgangspunt voor een thema van dit jaar en hoe dit is uitgewerkt. De vragen die we ons stelden waren onder andere: zitten we op de goede weg qua thema, wat kwam er tijdens het fotograferen en bewerken naar voren en welke tips hebben we voor de ander?

Er werd flink meegedacht en er kwamen voor een ieder heel wat tips en tricks voorbij, zodat we weer met frisse moed verder kunnen gaan voor de volgende serie. Voor de volgende bijeenkomst staat een gezamenlijk uitstapje gepland in Utrecht.

Fotograaf Giel van den Hoven

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen