Straat 1 gaat vissen in Deventer op 15 april 2023

door Petra O
160 Lezers

Fotograaf Rien Koorevaar

Voor de resultaten van foto’s voor 3e bijeenkomst in mei hadden we onszelf de opdracht gegeven om gezamenlijk in Deventer te gaan vissen. Daarbij blijf je langere tijd op 1 plek en kijkt wat er voorbij komt en wat fotogeniek is. Dat kan betekenen dat je op de ene plek nauwelijk een mooie plaat kunt schieten terwijl je op de andere plek een overvloed aan geschikte beelden krijgt.
Afgelopen maandag hebben we allemaal 5 foto’s laten zien en besproken. Het bleek heel lastig te zijn voor sommigen waardoor er bij de bespreking met de gegeven feedback uiteindelijk gekozen werd voor andere uitsnedes of dat er een aanpassing gedaan moest worden. Daardoor wordt de aandacht meer naar het onderwerp geleid. De bekende uitdrukken “minder is meer” was hier soms van toepassing.
Anderen waren bezig geweest met het meer op een kunstzinnige manier vastleggen want mensen en omgeving. De oogst was al met al gevarieerd.

Het was een zeer geanimeerde avond, met pittige discussies, allemaal op een constructieve en positieve manier waarbij geregeld een schaterlach te horen was. Kortom, wederom een geslaagde en vooral leerzame avond. Tevens hebben we de volgende afspraak voor een gezamenlijk uitje vast gesteld.

Fotograaf Ton de Vos

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen