Clubavond 15 mei 2023 Robert van Sluis: Reisfotografie

door Petra O
184 Lezers

Robert van Sluis is deze keer onze gastfotograaf. Hij zegt: “Bijna iedereen neemt wel een camera mee op reis; reisfotografie is populairder dan ooit. Maar hoe maak je nou die reisfoto’s waar je ú tegen zegt?

In deze presentatie behandelen we de belangrijkste overwegingen als reisfotograaf. We bespreken wat reisfotografie nu eigenlijk is, de voorbereiding, werkwijze ter plekke, verslaglegging, benadering van mensen en het gebruik van licht. Daarnaast geef ik allerlei tips (compositie, contrastbereik, nachtfotografie, polarisatie, festivals, mensen in actie).

Alle onderdelen worden uitvoerig geïllustreerd door eigen foto’s en filmfragmenten.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen