Architectuurgroep 2022, tweede avond

door Petra O
296 Lezers

Op woensdag 30 maart is de architectuurgroep voor de tweede keer bij elkaar geweest in Angerlo bij Henk. Mieke zorgde weer voor het scherm en Henk had een beamer geregeld. Natuurlijk werd ook de inwendige mens niet vergeten dus met koffie, thee, fris en een heerlijke rijsttaart, gebakken door de vrouw van Henk, begonnen we aan de avond. We hadden de eerste avond afgesproken dat we allemaal 1 en maximaal 3 foto’s zouden insturen van Zonnestraal. Sanatorium Zonnestraal was een sanatorium in Hilversum. Het complex was oorspronkelijk bestemd voor diamantslijpers die tuberculose hadden opgelopen. Het werd ontworpen door de architect Jan Duiker, in samenwerking met Bernard Bijvoet en Jan Gerko Wiebenga en is in 1931 geopend. Wij zijn er in 2 groepjes naar toe  geweest. In totaal kon iedereen 6 foto’s aanleveren en daarnaast 1 foto waar je een vraag over had, de zogenaamde bespreekfoto.

Het was een interessante avond waarbij foto’s van Den Haag tot Keulen aan bod kwamen. Het is mooi om te zien hoe we dezelfde gebouwen toch weer anders weergeven en interpreteren in onze foto’s. Ook is het fijn om te leren van elkaar en na een gezellige avond vertrok iedereen weer met inspiratie en tips huiswaarts.

Fotograaf Miek de Graaff
Fotograaf Henk van de Weitgraven
Fotograaf Henk van de Weitgraven
Fotograaf Marilyn van Bindsbergen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen