Portretgroep van start in 2022 in de kelder van ‘studio’ De Waag

door Petra O
262 Lezers

Het zou zomaar een scène kunnen zijn uit de bloederige tv-serie Dexter, twee mannen die over straat lopen met ieder een boodschappentas met uitstekende lichaamsdelen. En dit op klaarlichte dag in het centrum van Doesburg…

De waarheid is in dit geval echter onschuldiger: op zondag 27 maart hebben 5 leden van de themagroep Portret hun eerste praktijkbijeenkomst gehad, waarbij er met gebruik van een paspop (met een eeuwig geduld) diverse lichtopstellingen en lichtsterktes werd gezocht naar de optimale belichting om één en ander vast te leggen. Nadat dit een wat beter beeld gaf over de flitskracht van de studiolampen en bijpassende sluitertijd & opstelling kon er gelukkig ook nog gefotografeerd worden met modellen van vlees en bloed. Met dank aan de dochter en kleindochter van Egbert kon de middag worden afgesloten met diverse geslaagde composities van moeder en dochter. Een win/win situatie dus: modellen tevreden, fotografen tevreden.

Fotograaf Henk Kuipers

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen