Bollografie expeditie Tondense en Empese Hei 2

door Petra O
242 Lezers

Maandag 26 april zijn wij Pim, Peter, Mels, Jan en Mieke (+ ega) naar de hei gereden om de zonsondergang in onze bol proberen te krijgen. Ralph was helaas op vakantie. Op het plankier tussen de vennen door was het nog lastig om je balans te vinden, één stap naar achteren en je zou kletsnat geweest zijn. Ook alle bollen bleven droog.

Fotograaf Pim Edelman

Wat fijn om weer eens met elkaar op stap te zijn en dingen van elkaar te leren. Het valt voor een nieuweling in de bollografie nog niet mee om het te krijgen zoals je hebben wilt, maar het is wel fascinerend.

Fotograaf Mieke de Graaff
Fotograaf Peter Wensink

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen