Clubavond 10 oktober 2022 Portfolio-avond

door Petra O
202 Lezers

In oktober is er weer een portfolio avond waar een serie van 3 foto’s gemaakt in 2022 wordt besproken waaruit de fotostijl van de fotograaf spreekt. Het thema is vrij.

DOEL
Een creatieve, originele en technisch goed verzorgde serie van 3 foto’s, in de vorm van een 3-luik met de focus op: samenhang.
Hierbij is elke foto op zich een mooie foto. Het is echter de bedoeling dat de samenhang ook blijkt uit de relatie tussen de 3 foto’s. Het gaat tenslotte om een 3-luik.
Die samenhang is zichtbaar in zaken als:

  • De inhoud (het verhaal) van het drieluik
  • Hetzelfde onderwerp in de drie delen
  • Gebruik van dezelfde achtergrond
  • Het kleurgebruik
  • Het materiaal en de techniek
  • Het doorlopen van de voorstelling in de drie delen

Zo ontstaat een 3-luik, dat meer is dan de 3 losse foto’s. Stuur jouw foto’s in JPG formaat met max. 1024 pixels voor de langste zijde, met bestandsnaam: jouw naam 1,2,3, en bij meerderen drieluiken 4,5,6 etc. tot uiterlijk 2 oktober 2022.

Hieronder een voorbeeld uit 2021.

Fotograaf Henk Kuipers

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen