Straatfotografie na de zomer 2022

door Petra O
357 Lezers

Op 14 september 2022 werd de 4e bijeenkomst gehouden van de themagroep Straatfotografie. De deelnemers hebben de 5 foto’s van elke deelnemer bekeken en vervolgens zijn 2 foto’s per deelnemer uitgebreider besproken. Het was weer een leerzame avond. De foto’s laten de verschillende invalshoeken van straatfotografie goed zien. Van bewust bewogen foto’s, straatportretten, binnen (museum, kerk) gemaakte foto’s, foto’s van straatactiviteiten tot een foto zonder mensen erop.
De gegeven feedback is soms stevig, steekhoudend en constructief. Steeds met het doel om de ander meer vertrouwd te maken met straatfotografie en/of het op een hoger plan brengen van de te maken foto’s.

Fotograaf Giséla van Kesteren
Fotograaf Ton de Vos

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen