Clubavond 11 oktober 2021 Raymond Rutting 19:30 u!

door Petra O
198 Lezers
Fotograaf Raymond Rutting

De clubavond begint om 19:30 u.
Raymond Rutting verdiende zijn sporen in de Nederlandse fotografie. We mochten hem in 2011 al eerder als gastfotograaf ontvangen met een tentoonstelling met Sacha de Boer in de Grote Kerk als vervolg. Zijn foto’s verschenen in media uit binnen- en buitenland, en werden bekroond met prijzen en tentoonstellingen. Tijdens zijn jarenlange carrière ontwikkelde Rutting een geheel eigen fotografisch handelsmerk. Een Rutting-foto herken je direct aan de uitgedachte compositie en het warme kleurgebruik. In één iconisch beeld vertelt hij een heel verhaal. ‘Waarheidsgetrouw en dicht op de huid’, zo omschrijft Rutting zijn stijl.
Sinds 2013 is Rutting zelfstandig fotograaf o.a. voor de Volkskrant en National Geographic. Hij is beeldbepalend fotojournalist, en specialiseerde zich in nieuwsfotografie en reportages uit conflictgebieden. Het leverde hem meerdere onderscheidingen op en vanavond zal hij ons vele mooie foto’s laten zien met bijbehorende verhalen! Dat wordt een avond om van te smullen!

Fotograaf Raymond Rutting

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen