4e Bijeenkomst Reisfotografie 2021 in de Waag

door Petra O
218 Lezers

Wat waren we blij dat we elkaar na zo lange tijd weer konden ontmoeten in de bovenzaal van de Waag voor onze één na laatste Reisfotografie bijeenkomst.
Ondanks corona is er toch nog gereisd en dit keer zagen we zowel recent als wat ouder materiaal voorbijkomen. We gingen van 3 x Noord en 1 x Zuid-West Nederland, via België en 2 x Zuid Duitsland zelfs naar Moldavië. Interessant om de verschillende soorten fotografie te zien (natuur, documentair, traditie). We gaven elkaar feedback, soms tips en kwamen zo op heel gevarieerde drieluiken waarvan er hier 2 te zien zijn.

Fotograaf Riet Melieste
Fotograaf Tally Huisman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen