Clubavond 13 december 2021: presentatie Waar land en zee elkaar raken + Reisfotografiethemagroep

door Petra O
243 Lezers

Tijdens deze digitale clubavond laat Wim Compagne een presentatie zien Waar land en zee elkaar raken, ondersteund door muziek,

Het 2e deel van de avond zal de themagroep Reisfotografie laten zien wat de resultaten van dit jaar zijn. We merken in dit 2e bestaansjaar van deze groep dat er meer bewustwording was van een thema of invalshoek tijdens de reizen gemaakt in dit jaar. Hiermee zeg je heel veel over een land, bevolkingsgroep, landschap of reis. De foto’s worden als drieluik getoond, met allerlei soorten thema’s en wat typerend is voor dat land, stad, reis etc.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen