Clubavond 13 maart 2023: Macro, Portret en Werk nieuwe leden

door Petra O
224 Lezers

Fotograaf Kees Hogervorst.

Vanavond laten de 2 themagroepen Macro en Portret hun werk uit 2022 zien. De nieuwe leden stellen zich voor via een aantal foto’s waardoor we ze wat beter leren kennen. De invulling van deze avond is anders dan in de flyer staat. Dat komt doordat de themagroepen van maart hun werk al tijdens de februari clubavond hebben laten zien i.v.m. het uitvallen van de avond met gastfotograaf. Daardoor schuiven deze presentaties nu 1 maand naar voren en verwelkomen we de gastfotograaf in april.

Macrofotografie is één van de makkelijkste manieren om aan je onderwerp te komen, maar één van de moeilijkst uit te voeren vormen van fotografie. Je hebt er geen superdure lenzen voor nodig (kan natuurlijk wel, hoe dichter je bij je onderwerp kunt scherpstellen des te duurder de lens wordt). Je kunt het doen in je eigen tuin als je daar een interessant onderwerp hebt en het kan hele verrassende resultaten opleveren. Zie o.a. de foto onderaan dit bericht.

Portretfotografie is het fotograferen van mensen waarbij je een stukje karakter en persoonlijkheid probeert vast te leggen. Het draait dus niet alleen om camera techniek en creativiteit, maar ook om de sfeer die je creëert voor je model en hoe je met mensen omgaat.

Fotograaf Yvon Bilderbeek
Fotograaf Karin van Hengel
Werk nieuwe leden

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen