Foto van de maand maart 2023

door Petra O
245 Lezers

Fotograaf Pim Edelman

Idealiter wordt de grens van 100 bezoekers bereikt tijdens een expositie op de culturele zondag. In die zin was deze van de themagroep Macro op zondag 5 maart zonder meer geslaagd doordat de teller tegen het einde op 107 stond. En niet alleen wat betreft het bezoekersaantal was het geslaagd, ook de begeleidende teksten welke per foto waren uitgewerkt en toegevoegd maakten de tentoonstelling helemaal af. Iets wat door de belangstellenden zeker op prijs wordt gesteld en hiermee een aanrader is voor de nog komende exposities dit jaar.

“Bijzonder mooi werk” en “heel mooi en grafisch” was er te lezen in het schrift waar bezoekers hun commentaar in kunnen noteren. Op verzoek van Jessy was het mogelijk muziek af te spelen via een speaker, speciaal voor de rustige momenten. Maar die waren er dus zelden deze zondag…

Uiteraard werd er weer gestemd voor de favoriete foto door de aanwezigen. Soms kan dit uitmonden in een nek-aan-nekrace, maar in dit geval was er één die met kop en schouder boven de anderen uitstak. Maar liefst 20 voorkeursstemmen gingen naar een foto van Pim en deze mag dus zonder meer tot foto van de maand uitgeroepen worden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen