Clubavond 15 april 2024 Themagroepen Architectuur 2, Straat 1 en Landschap

door Webmaster
69 Lezers

Fotograaf Rien Koorevaar
Vanavond tonen 3 themagroepen hun werk uit 2023.

Architectuur
Architectuurfotografie richt zich op het vastleggen van architectonisch interessante gebouwen. De fotograaf gaat op zoek naar de schoonheid, vormen en details van gebouwen om deze op een artistieke en esthetische manier in beeld te brengen. De 2e groep laat hun werk deze avond zien.

Fotograaf Maurice van Franck

Straatfotografie
Dit is een fotografiegenre waarbij mensen op publieke plaatsen zoals straten, parken en metrostations gefotografeerd worden zonder dat ze zich daar bewust van zijn. Het is een kunstzinnige vorm van candidcamerafotografie die natuurlijke in plaats van geposeerde foto’s oplevert. Straatfotografie is verwant aan documentaire en journalistieke fotografie, met dit verschil dat niet de inhoud, maar de kunst van het fotograferen voorop staat.

Landschapsfotografie
Landschapsfotografie is een vorm van natuurfotografie waarbij het in beeld brengen van het landschap centraal staat. Een landschapsfoto kan een groothoekopname zijn van een indrukwekkend ongerept gebied, een meer, een oceaan, of een eenvoudige afbeelding van een bloem in een vijver.

Fotograaf Ingrid Abraham

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen