Foto uitje naar Planeet Oceaan in de Gasometer in Oberhausen

door Webmaster
51 Lezers

Fotograaf Fotograaf Scott Portelli

Zaterdag 20 april 2024 vertrokken 17 clubleden naar Duitsland om de expositie “Planeet Oceaan” te zien in de Gasometer in Oberhausen. Om 10:00 uur stipt stonden we bij de kassa en binnen ging iedereen zijn eigen weg want het is te groot om het gezamenlijk te bekijken. Na 2 uur kwamen we even bij elkaar voor een koffiepauze om even warm te worden want het is koud in de toren (winterjas, sjaal, soms zelfs muts en handschoenen). Daarna gingen we weer verder en tot slot gingen een aantal naar huis, bleven daar nog wat drinken of namen nog de tijd om te lunchen. Het was op deze manier een bijzonder gezellige dag bij een fantastisch expositie.

Wil je jouw bezoek eindigen met de mooiste foto’s die je direct bij binnenkomst al ziet, begin dan op de 2e verdieping waar de productie/film “The Wave” te zien is waar je als bezoeker enorme scholen vissen en zelfs zeerussen op waren grootte tegen komt. Op de 1e verdieping wordt getoond wat de gevolgen zijn van het menselijk gebruik van oceanen als energie-, transport en voedselbron incl. zeebescherming en onderzoek met hoopvolle projecten.

Op de begane grond zie je de oceaan en al het leven daar op groot formaat foto’s en films. We waren het unaniem eens dat een bezoek aan deze expositie een absolute aanrader is!
De expositie duurt nog tot 30 december 2024 en is een absolute aanrader. Kijk voor meer informatie op Planeet Oceaan
.

Fotograaf Simone Matucci

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen