Expositie Landschapsfotografie op zondag 5 mei 2024

door Webmaster
47 Lezers

Fotograaf Johan Voogd

Ook deze maand organiseert Fotoclub Doesburg weer een expositie. Op zondag 5 mei 2024 laten de leden van de themagroep ‘Landschappen’ graag hun werk zien.

Landschapsfotografie is een vorm van natuurfotografie, waarbij het in beeld brengen van het landschap centraal staat. Het maken van een mooie en pakkende landschapsfoto vergt een goede voorbereiding: door je te verdiepen in het landschap en door de locatie meerdere keren te bezoeken, kom je er als fotograaf achter op welk moment van de dag en met welke weersgesteldheid je de essentie van het landschap het beste kunt vastleggen. Beschikbare materiaal, ervaring en creativiteit van de fotograaf bepalen het uiteindelijke eindresultaat.

Op een zondag brengen ruim 100 fotoliefhebbers een bezoek aan de steeds qua thema wisselende exposities. Bezoekers wordt altijd gevraagd om aan te geven welke van de 30 getoonde foto’s zij het mooiste hebben gevonden. De winnende foto wordt uiteindelijk bekend gemaakt op de website www.fodo.nl.

De expositie is te zien van 12:00 uur t/m 17:00 uur op de bovenste etage van De Waag. Voor mindervaliden is de etage eveneens toegankelijk, door de aanwezigheid van een lift.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen