Clubavond 30 januari 2023: Jaarvergadering, Themagroep Reisfotografie, Fotoketting en Nieuwjaarsborrel

door Petra O
289 Lezers

Fotograaf Riet Melieste
Tijdens de jaarvergadering kijken we o.a. terug op het afgelopen jaar, nemen we de financiën onder de loep en wordt het programma voor 2023 gepresenteerd. Daarnaast komen de wisselingen in het bestuur aan de orde, kijken we vooruit op het nieuwe jaar en bespreken we de themagroepen van 2023.
De themagroep Reisfotografie presenteert hun 2022 foto’s. Voor deze themagroep is het uitgangspunt dat je tijdens je reizen bewust bezig bent met een thema of invalshoek. Hiermee zeg je heel veel over een land, bevolkingsgroep, landschap of reis. De foto’s worden getoond in een serie!
Na afloop is het tijd voor de Nieuwjaarsborrel. Tijdens de borrel worden de foto’s van de fotoketting uit 2022 getoond.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen