FODO’s Perfecte Plaatje 2022. En de winnaar is …

door Petra O
340 Lezers

Fotografe Geja Vriend.

De Themagroep het Perfecte Plaatje heeft in 2022 vijf thema-avonden gehouden met elke keer een ander onderwerp. Elke fotograaf koos één foto uit die gejureerd werd door een extern iemand.
Van elke avond was er één winnaar, maar wie zou de overall winnaar worden van het Perfecte Plaatje 2022?  Het werd spannend, want in de bovenste regionen waren er 4 fotografen die maar 0,3 punt verschil hadden. De uiteindelijke winnaar is geworden………  Geja Vriend!!!!  Geja, ook via dit medium: Gefeliciteerd!  Nadat de spanning verdwenen was hebben we samen nog lekker na geborreld.  Alle bijgevoegde foto’s: Hanzestad Doesburg.

Fotograaf Giel van den Hoven
Fotograaf Pim Edelman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen