Winnaar clubwedstrijd 2022 thema “Eten & Drinken”

door Petra O
382 Lezers

Fotograaf Jeroen Vriend.

De jaarlijkse clubwedstrijduitslag is bekend gemaakt, gepresenteerd door Geja met de feedback van Rose Mentink en Sander Heezen. Door de manier van presenteren werd het een heel gezellige avond waar de lach geregeld te horen was. We zagen uiteindelijk de top 30 van alle inzendingen, daarbinnen een top 8 en tot slot de top 3.

De winnaar is ons nieuwe lid Jeroen Vriend die de gouden camera uitgereikt kreeg: van harte gefeliciteerd.
Hieronder volgt het commentaar van de jury per foto uit de top 3.

Winnaar Jeroen Vriend

Dit is het vogeltje waardoor alle andere vogeltjes op de foto’s net niet door gingen. Want deze vogel is in alle opzichten een plaatje. De lijnen, het groen op de voorgrond, de manier waarop het beestje zit – het lijkt een beetje een oud mannetje met een lange jas – de herhaling van kleuren (twee keer oranje, het grijs van de veertjes en het grijs van de feeder, de kleur van het flesje met de kleur van de vogel) gewoon goed.

2e en 3e Prijs waren van 1 fotografe: Jolanda van Velzen. Onder de foto’s staat het commentaar van de jury.

Buitenbeentjes

Klassiek! Goed gedaan, mooi licht, tastbaar en een fijne compositie. De kleuren zijn ook fijn. Het verloop naar het donkere in de achtergrond ook. Mooie backdrop. Net een schilderij. Goed aan deze foto is dat alle materialen en kleuren bij elkaar passen. Als vermeer een camera had gehad had hij dit kunnen maken.

Rode kool

Wat prachtig! Dit beeld blijft hangen, de zachtheid maar ook de kracht, de lijnen en de diepte. Ook de dikte van het blad, dat stel je je helemaal niet voor dat het op die manier dik is.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen