Clubavond 6 mei 2024 Theo Bosboom: natuur, landschap, reportage, reisfotografie

door Webmaster
49 Lezers

Fotograaf Theo Bosboom

Theo Bosboom is inmiddels al 10 jaar professioneel natuur- en landschapsfotograaf, is vaak onderscheiden bij prestigieuze fotowedstrijden. Hij heeft een reputatie opgebouwd als een eigenzinnige en creatieve fotograaf met veel oog voor detail en een duidelijk herkenbare eigen stijl.

Theo zal uitgebreid vertellen over zijn visie en werkwijze en veel nieuw werk uit binnen- en buitenland laten zien. Aan de orde komen zijn boekprojecten Terug naar IJsland en Shaped by the sea, en ook diverse beeldverhalen die Theo in Nederland heeft gemaakt voor National Geographic Magazine (NL).
Het is de 2e keer dat Theo als gastfotograaf onze club bezoekt: de eerste keer was in 2016. Destijds hebben een aantal leden daarna een workshop landschapsfotografie bij Theo gevolgd, gegeven in de Waag met een foto-opdracht op de Posbank, een zeer leerzame dag.

Fotograaf Theo Bosboom

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen