Het was een drukke week voor de natuurgroep 2024

door Webmaster
90 Lezers

Fotograaf Egbert Leertouwer

Eerst 23 april gedrieën naar vogelhut hbn1xl bij Goor. Hier veel vogels maar een beperkt aantal soorten. De Torenvalk maakte alles weer goed. De door ons zo gewenste groene specht liet zich helemaal niet zien en de ijsvogel zagen wij alleen met de noorderzon vertrekken.

Vervolgens, donderdag weer met zijn drieën, naar natuurpark Lingezegen. Hier weinig gezien, misschien door de lage temperatuur. Aan het eind van ons rondje vormde vooral de fuut in het riet nog een meevaller. en dan… onder de foto verder.

Fotograaf Kees Hogervorst

Zaterdag 27 april was het doel De Valk roofvogels in Lunteren. Hier waren wij met zes deelnemers van de fotoclub. Wat een mooie vogels hebben ze hier rondvliegen. En wat krijg je goed de gelegenheid om daar foto’s van te maken.
Een zeer geslaagde dag/week.

Fotograaf Kees Hogervorst

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen