Clubavond 9 maart 2020: werk nieuwe leden, themagroep Drone, Wil Westerweel Urbex

door Petra O
306 Lezers

Nieuwe leden
Dit jaar hebben we 5 nieuwe mensen welkom kunnen heten als clublid. Vanavond zien we foto’s van deze leden zodat we ze een beetje leren kennen als fotograaf.

Drone
De nieuwe themagroep bestaat uit 6 leden. Het perspectief is compleet anders en je kunt hele andere typen foto’s gaan maken. Afhankelijk van de drone die je hebt, krijg je foto’s die een blik ver vooruit geven of recht naar beneden zijn gemaakt. Dat geeft een compleet andere blik op de wereld en zorgt voor een heel mooi resultaat, een beetje abstract en een bijzondere kijk op de wereld.  Belangrijk zijn de plaatsing van je onderwerp en de hoogte waarop je vliegt en je onderwerp vastlegt.

Fotograaf Theo van Workum

Wil Westerweel – Urbex
Aanvankelijk was Wil een autodidactische “alleseter” maar al fotograferend merkte hij dat moderne architectuur en urbex-fotografie steeds meer zijn belangstelling kregen. Het fotograferen van vergane glorie is uiteindelijk zijn grote passie geworden. Alleen al in het buitenland bezocht hij 500 verlaten, vervallen gebouwen. Voor Wil is de foto pas geslaagd als deze wat bij de kijker teweeg brengt.

Fotograaf Wil Westerweel

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen