Foto van de maand maart 2020 Urban Landscape

Hoewel Doesburg deze zondag nog niet door hordes fietsers werd bezocht, konden we toch 86 personen
verwelkomen voor de expositie van Urban Landscapes 2018. Deze bezoekers blijken vaak ook, zo blijkt al in het eerste contact, mensen die regelmatig support geven. Zij kijken zélf eerst kritisch langs alle foto’s om vervolgens open te staan voor een gesprek. Bijv.: “Wat is het verschil tussen Urban Landscapes en Natuurlandschappen?”
Urban Landscapes zijn ontstaan door toedoen van mensen, maar zij hoeven niet persé in beeld, vaak liever niet zelfs…… Uitkomst na deze stelling blijkt, dat men vindt dat de in flinke pas stappende man op het verlaten station Arnhem wel degelijk een functie had om de foto interessant te vinden.
Een Abstracte foto van een trapportaal met schaduwlijnen is met het publiek besproken of de foto wellicht beter op de kop gepresenteerd zou worden….???? …… Hoe je het beeld dan beleeft en of het nog steeds kan
kloppen…..? Kortom: …….niet alleen de kwaliteit van het fotograferen van onze FODO-leden verbetert voortdurend, ook onze enthousiaste gasten genieten zichtbaar en hoorbaar van de uitdagingen in het gesprek rond ons fotowerk……!!!!!

De publiekswinnaar is geworden: Wil Westerweel met zijn specifieke kijk op “Saxion” Deventer.

Fotograaf Wil Westerweel
Deel deze informatie via:
Facebook Twitter Linkedin