Clubavond 9 september Portfolio met opdracht: 3 of 4 luik

door Petra O
311 Lezers

Dit jaar is de portfolio gebonden aan de opdracht voor het maken van een 3 of 4 luik. Dit kan over allerlei onderwerpen gaan. Een drieluik bestaat uit drie afbeeldingen (schilderij, foto, objecten) die bij elkaar horen en/of samen een verhaal vertellen. De drie/vier afbeeldingen laten iets van het onderwerp zien. Ze zijn allemaal belangrijk! Jurjen Drenth, bekend van de foto’s in de ANWB Autokampioen is een zeer inspirerend voorbeeld, dus bekijk zijn website https://www.dutchimage.nl/zichtzendingen/jurjendrenthphotography/
We hebben ooit eerder dit thema gehad voor een clubwedstrijd.

Het feedbackteam van de afgelopen jaren verzorgt deze avond en zal per fotograaf de foto’s stuk voor stuk laten zien en eindigt met het drie- of vierluik. Hieronder de winnende foto van Pim tijdens een clubwedstrijd uit een voorgaand jaar.

Fotograaf Pim Edelman
Pim Edelman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen