Foto van de maand september 2019 Natuur-Macro

door Petra O
325 Lezers

Op 1 september 2019 was het de beurt aan de groep Natuurfotografie, die een jaar lang ingezoomd heeft op macrofotografie.

Vele onderwerpen passeerden de revue: van bloemen in ijs, kriebeldiertjes, cactussen tot herfst.

De expositie van onze toppers werd bezocht door 114 bezoekers, die veelal aangaven de keuze van de topper van de maand een moeilijke klus te vinden, aangezien het niveau van de foto’s hoog was. Van de bezoekers konden of wilden 33 mensen geen keuze maken. Maar gelukkig werd ook deze maand iemand
de winnaar, met een foto waarin de sporenkapsels van een mos volgens bezoekers meer is dan een registratie. De eer gaat deze maand naar Corlène van den Camp! Gefeliciteerd hiermee.

Fotograaf Corlène van den Camp

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen