Culturele zondag met expositie Masterclass ‘lange sluitertijden’ 2017

door Petra O
354 Lezers

Op zondag 5 februari mogen de leden die in 2016 de masterclass lange sluitertijden bij Wilco Dragt hebben gevolgd het werk van het afgelopen jaar presenteren.In maart is deze groep samen met Wilco naar Rotterdam geweest met als doel dynamische beelden vast te leggen. Enerzijds door bewegende elementen zoals auto’s of personen te fotograferen en anderzijds door dynamiek te creëren met beweging van lucht en/of water.

Daarnaast hebben de leden de opdracht gekregen beweging in de natuur vast te leggen.

De laatste opdracht was het maken van foto’s met een persoonlijke touch, die hierdoor ook herkenbaar zouden zijn voor de andere leden. Ofwel het ontwikkelen van een eigen fotostijl. Kortom, een behoorlijke uitdaging zoals Wilco deze aan de leden voorlegde.

Of zij hier enigszins in geslaagd zijn is te zien tijdens de eerste Culturele Route van 2017. De expositie is te zien in De Waag van 12.00 tot 17.00 uur op de 1e verdieping, ook met de lift bereikbaar.


Fotograaf Theo van Workum

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen