Terugblik Algemene Ledenvergadering 2017

door Petra O
223 Lezers

We kunnen terugkijken op een hele geslaagde Algemene Jaarvergadering en Nieuwjaarsreceptie in het Arsenaal. De sfeer was positief en ontspannen, een mooi begin van ons jubileum jaar.

Een greep uit enkele reacties van de leden:

“Gisteren weer genoten van een goed georganiseerde, gezellige jaarvergadering. Bij de meeste verenigingen is dat geen genoegen. Dank aan het enthousiaste bekwame bestuur.”

“Een inspirerende, prima georganiseerde ALV gisteravond. Complimenten aan onze bestuursleden en zeker ook voor de avondvoorzitter: Martin.”

“Wat een leuke avond, mooi programma en wat een verrassing deze Nieuwjaarsreceptie met al die lekker hapjes van het Arsenaal!”

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen