Dauwtrappen in maart 2021

door Petra O
221 Lezers

De themagroep dauwtrappen is weer op stap geweest. Dit keer werd op zaterdag 20 Maart de Rijnstrangen aangedaan. Het oorspronkelijke plan was het plan om met een paardentrailer vol met fietsen te vertrekken. De weersverwachting was niet echt goed, dus besloten we de fietsen thuis te laten. Om 06.15 uur stonden we op locatie en hebben heerlijk gefotografeerd. Geja en Nellie konden vanaf het trekpondje mooie foto’s dicht op het water maken. Aan het eind nog genoten van warme koffie met stroopwafels (catering verzorgd door Tally). Wederom een geslaagde en corona proof foto-uitje.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen