De dauwtrappers op pad naar de vennen

door Petra O
261 Lezers

Een aantal leden van de dauwthemagroep is in februari naar de Overasseltse en Haterse vennen geweest, ons 3e uitje alweer.
Op 13 februari met  5 leden, conform de corona regels apart in de auto. Het was dus weer vroeg uit de veren. In dat weekend werd er overal geschaatst en dat was ook zo op deze vennen. Gelijk met ons kwamen ook de eerste schaatsers al aan. We waren daar met het blauwe uurtje (zie groepsfoto) en zagen daarna de zon opkomen boven de loofbomen. Het is daar een prachtig gebied en door de sneeuw liepen we ook buiten de paden (eerder werden er leden daarop aangesproken). Een prachtige blauwe lucht volgde (zie foto’s). In combinatie met het bruin van de grassen en het wit van de sneeuw bleven we maar fotograferen, zo mooi was het. We kunnen dus terugkijken op een prachtige zonnige ochtend! 

Fotograaf Marilyn van Bindsbergen
Fotograaf Pim Edelman
Fotograaf Pim Edelman

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen