De dauwtrappers op pad in 2021

door Petra O
238 Lezers

Een aantal leden van de dauwthemagroep is 2021 goed begonnen.
Op 9 januari zijn 5 leden, conform de corona regels, ‘s morgens vroeg naar Kootwijk gereden. Hoe dichter we bij Kootwijk waren hoe mooier het werd. Rijp en dauw, terwijl er in Doesburg niets van dit alles was. De 1e stop was in Kootwijkerbroek bij een mooi meertje ‘Loofles’. Prachtige natuur met al die rijp. Heerlijk gefotografeerd.

Fotograaf Nellie van Workum – Loofles

Daarna naar het Kootwijkerzand. Dat was ca 9.30uur. De zon begon te schijnen en de rijp lag nog op het zand. ‘Een kadootje’ zeiden we en een zeer geslaagde ochtend!

Fotograaf Jolanda van Velzen – Kootwijkerzand

Het 2e uitje was een week later, ook met 5 leden. De Posbank op naar het Rozendaalse zand. Helaas was er geen dauw en het weer was somber. Geen weer om mooie dauw foto’s te maken. Maar een aantal leden was niet voor één gat te vangen. Het was prachtig ‘macro’ weer en dat gaf verrassende resultaten. Fijn om weer met een aantal op pad te zijn mét inachtneming van de corona regels.

Fotograaf Jolanda van Velzen – Ruighaarmos
Fotograaf Pim Edelman – Rozendaalsezand

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen