De kop is er af, ook Themagroep Minimalistisch 2 gestart

door Petra O
84 Lezers

Fotograaf Marce Heilen
Dankzij Pim was er voor onze eerste bijeenkomst een uitnodiging, een agenda en het verzoek twee foto’s waarvan je denkt dat ze in de categorie minimalistisch vallen op te sturen. En dat was fijn want de ingestuurde foto’s waren reden voor goede discussies over wat nu minimalistisch is en wat misschien niet. Minimalisme in de fotografie, de kunst van het weglaten, kunnen minimalistische foto’s ook abstract zijn of er moet er een herkenbaar onderwerp in te zien zijn. Vele zaken kwamen er aan bod. Dit seizoen zullen we aan de hand verschillende opdrachten/thema’s hiernaar op zoek gaan. Als eerste thema voor onze volgende avond in maart hebben we voor ritmische repeterende vormen, gekozen.

Met de nodige praktische afspraken voor het komende seizoen hebben we deze avond afgesloten en zijn we huiswaarts gekeerd. Ongetwijfeld veelal piekerend over de opdracht voor onze maart avond…..ritmisch repeterende vormen.

Fotograaf Rien Koorevaar

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen