Clubavond donderdag 25 januari 2024

door Petra O
120 Lezers

Fotograaf Lies Bastiaanse
Tijdens de jaarvergadering kijken we o.a. terug op het afgelopen jaar, nemen we de financiën onder de loep en wordt het programma voor 2024 gepresenteerd. Daarnaast komen de wisselingen in het bestuur aan de orde, kijken we vooruit op het nieuwe jaar en bespreken we de themagroepen van 2024.

De themagroep Macro presenteert hun 2023 foto’s. Macrofotografie is één van de makkelijkste manieren om aan je onderwerp te komen omdat je voor elk fotografisch onderwerp een macrofoto kunt bedenken, met aandacht voor het juiste scherpstelpunt en de juiste scherpte-diepte.

Na afloop is het tijd voor de Nieuwjaarsborrel.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen