De Natuurgroep en de fotohut in het vroege voorjaar van 2022

door Petra O
229 Lezers

De natuurgroep is op excursie geweest naar een fotohut in de buurt van Markelo. Ons hoofddoel was de IJsvogel. Helaas biedt een fotohut slechts plaats aan 2 of 3 mensen, in plaats van aan de hele natuurgroep.

De hut is gelegen aan een plas waar zandwinning plaats vindt. Één hoek hiervan is aangepast om vogels en in bijzonder de IJsvogel te trekken. De hoop is dat het fotograferen in deze hoek een mooi plaatje van de IJsvogel kan op leveren. We hoefden dan ook niet lang te wachten op zijn komst en we kunnen wel stellen dat de missie geslaagd is.

Het is een kunst om deze snelle vlieger goed vast te leggen, vele foto’s vonden daarom hun weg naar de prullenbak. Hieronder een impressie van geslaagde foto’s.

Fotograaf Egbert Leertouwer

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen