Derde ‘bijeenkomst’ ICM 2

door Petra O
283 Lezers

Na de eerste twee fotobesprekingen, waarbij gebruik werd gemaakt van digitaal ingevulde beoordelingsformulieren van het werk van de leden van de themagroep werd er voor de derde bespreking gebruik gemaakt van een samenkomst middels het programma Zoom. Deze manier van bespreken, handig en eenvoudig te realiseren met de functie ‘beeldscherm delen’, zodat de foto’s beeldvullend door eenieder gezien kunnen worden, werd door de leden zeer gewaardeerd. Hoewel niets een fysieke bijeenkomst kan evenaren, was de ervaring dat dit in iedere geval in de buurt komt van een gewone bespreking.

Fotograaf Martin van Buijtene

Het onderwerp voor deze bespreking was architectuur, city-scapes en mensen, nadat de focus voordien meer op natuur en landschappen lag. Het was weer mooi om te zien dat ook binnen het fotograferen met ICM de interpretatie hiervan uiteen kan lopen en alle 5 de deelnemers zo hun eigen signatuur ontwikkelen.

Fotograaf Ruud Reddingius

Een week eerder hadden de leden al, eveneens via Zoom, een zeer boeiende presentatie gekregen van Charlotte Bellamy over het gebruik van zogenaamde dubbelbeelden binnen ICM en hoe deze te creëren met behulp van Photoshop. Dubbelbeelden is dan ook het thema voor de laatste bespreking van ICM 2 en zal in december aan bod komen in onze virtuele huiskamer.

Fotograaf Theo van Workum

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich afmelden als u dat wilt. Prima!

Copyright
De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers.
Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden.
Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website
dan dient u hierover met de maker te bemiddelen.
U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.

Copyright De foto’s op deze website zijn het eigendom van de makers. Het auteursrecht is uitdrukkelijk aan hen voorbehouden. Wilt u gebruik maken van een van de foto’s op deze website dan dient u hierover met de maker te bemiddelen. U kunt hiervoor contact opnemen met het bestuur van de fotoclub FODO.
Ik heb het begrepen